אצבעות שום נחטפות

Home פורומים מתכונים פרווה שונות אצבעות שום נחטפות

תגיות: 

הדיון הזה מכיל 3 תגובות, ויש לו 3 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  yosefa לפני 3 שנים, 10 חודשים.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #307

    fog
    משתתף

    אצבעות שום נחטפות עם טריק!
    מאת ניקי ב.

    מצרכים:
    חצי קילו קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
    2 כפות גדושות סוכר
    3/4 כוס מים פושרים
    כף שמרים יבשים
    2 כפיות מלח שטוחות
    50 ג` חמאה מומסת / 1/4 כוס שמן
    חלמון
    ביצה שלמה

    תיבול:
    חצי כוס שמן זית
    2 – 3 כפיות פטרוזיליה מיובשת
    3 – 4 כפיות שום כתוש
    כפית מלח גס (לפי הטעם להוסיף או להפחית)

    אופן ההכנה:
    1. לעבד את המצרכים לבצק, להתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח.
    2. לרדד למלבן גדול, לחתוך לאצבעות בלי לרווח לערבב שמ"ז, שום, מלח ופטרוזילה, כאן מגיע הטריק: להבריש בנדיבות את האצבעות, כן כולן ביחד (חיים קלים) להעביר את האצבעות בנפרד לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
    3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 10 – 12 דקות או עד שהתחתית מזהיבה, כשהאצבעות יוצאות מהתנור להבריש אותן שוב (במידה וחסר שמ"ז להוסיף )
    לטרוף

    הערות:
    ניתן להקפיא.

    #322

    Rina
    משתתף

    נשמע טוב… מה שבטוח פחות משמין מהסופגניות והלטקס שהילדים אוכלים בכמויות…

    #939

    Rina
    משתתף

    אכן עשיתי את זה בסוף.
    היה שווה בהחלט. היתה חגיגה גם לגדולים וגם לקטנים.

    #2290

    yosefa
    משתתף

    תודה. יצא טעים מאוד.
    נחטף בשניות!

    תחשוב טוב יהיה טוב!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.