בייגלה

הדיון הזה מכיל 2 תגובות, ויש לו 3 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  ita1 לפני 3 שנים, 2 חודשים.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #10710

    aliza
    משתתף

    מכירים את הריח הממכר של הבייגלה כשעוברים בשער יפו?
    הנה הגירסה הכשרה:

    ק"ג קמח
    2 כפות שמרים יבשים
    6 כפות סוכר
    כף מלח ( זהירות שלא יגע בשמרים)
    4 כפות שמן
    3 כוסות חד פעמי מים פושרים
    2 ביצים או להוסיף 2 כפות שמן
    לערבב הכל לבצק ולהניח לתפיחה עד החפלת הנפח למרוח על הבצק מעט שמן
    ליצור בייגל עגולים עם חור די גדול
    לטבול במים ואח"כ בשומשום (המים מדביקים את השומשום- אין צורך בביצה) ולמתוח את הבייגל לצורה הרצויה להניח לתפיחה נוספת כחצי שעה
    לאפות בחום גבוהה כ 15-20 דקות

    Attachments:
    #10775

    hb1978
    משתתף

    נשמע מקסים.

    הולכת לנסות בעז"ה.

    נראה לי אנסה עם קמח מלא, מעניין איך יצא. כמובן שאצטרך להוסיף עוד מים…

     

    תודה

    #14484

    ita1
    משתתף

    נשמע מקסים. הולכת לנסות בעז"ה. נראה לי אנסה עם קמח מלא, מעניין איך יצא. כמובן שאצטרך להוסיף עוד מים… תודה

    ניסית במקרה?

    או אולי יש מישהי נוספת שעשתה?

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.