חזה עוף

הדיון הזה מכיל 6 תגובות, ויש לו 5 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  fog לפני 3 שנים, 6 חודשים.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #274

    yosefa
    משתתף

    שיפודי חזה עוף אפויים

    מוצרים:
    חצי קילו חזה עוף (לא דפוק) חתוך לקוביות
    שמנמנות ויפות
    משרה:
    מיץ מחצי לימון
    כף רוטב סויה
    2 כפיות צ`לי מתוק
    כף שמן זית
    צלחת א`:
    2 ביצים טרופות
    כפית פפריקה
    א. מרק
    פלפל שחור גרוס
    מלח
    צלחת ב`:
    פירורי לחם
    שיפודי עץ

    אופן ההכנה:
    1. לערבב את מצרכי המשרה להוסיף את החזה עוף ולהשרות כמה שעות.
    2. לערבב ביצים ותבלינים ולטבול את החזה עוף. בצלחת שניה לצפות את החזה עוף בפירורי לחם ולשפד על השיפודים.
    3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את השיפודים להזליף שמן זית על השיפודים, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 10 – 15 דקות כל צד או עד שמזהיב, כשהופכים להזליף שמן זית שוב. לשים לב לא ליבש את החזה.

    • הדיון הזה עודכן לפני 4 שנים, 2 חודשים ע״י yosefa.

    תחשוב טוב יהיה טוב!

    #276

    yosefa
    משתתף

    מתכון מצוין לקציצות עוף טעימות והעיקר לא מטוגנות!
    מתוך האתר של ניקי ב.

    קציצות עוף אפויות
    מצרכים:
    250 ג' חזה עוף טחון
    250 ג' פרגיות טחונות
    בצל קטן קצוץ דקדק מטוגן קלות
    חצי כפית סודה לשתייה
    2 פרוסות לחם סחוטות וקצוצות
    1/4 כוס פירורי לחם
    כפית שום כתוש
    2 גזרים מגורדים
    כפית פפריקה
    קורט קינמון
    כף שטוחה א. מרק
    פלפל שחור גרוס
    מלח

    אופן ההכנה:
    1. לערבב את המצרכים לקרר כחצי שעה, ליצור קציצות
    2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן, לחמם תנור מראש כ 10 דקות ב180 מעלות לסדר את הקציצות לאפות כ 20 דקות צד אחד או עד שמזהיב להפוך לצד השני לעוד 15 דקות.

    נ.ב. אני הכנתי את הקציצות מ500 גר' חזה עוף ללא פרגיות ויצא טוב מאוד.

    תחשוב טוב יהיה טוב!

    #277

    zila
    משתתף

    תודה, יוספה.
    המתכון של השיפודים נראה מעולה.
    ננסה אותו מחר באחה"צ.

    #297

    Rina
    משתתף

    מתכון מדהים. תודה יוספה. הכנתי את השיפודים אתמול והילדים ליקקו את האצבעות.
    מתכון שווה בהחלט.

    #710

    gitty
    משתתף

    אפשר להכין את זה לשבת?
    או שזה לא נשאר טרי אחרי שזה על הפלטה, עד שמגיעים למנה העיקרית?

    #754

    yosefa
    משתתף

    אפשר להכין את זה לשבת?
    או שזה לא נשאר טרי אחרי שזה על הפלטה, עד שמגיעים למנה העיקרית?

    האמת, שלא ניסיתי מעולם להכין זאת לשבת.
    הקציצות נראה לי שיהיו טובות בחימום על הפלטה.
    רק כדאי לקחת בחשבון שבגלל שהן קציצות אפויות אז הן טיפונת יבשות (שווה בשביל לא להשמין)
    אז כדאי יחד איתם להגיש איזה שהיא תוספת רטובה ולא יבשה.

    תחשוב טוב יהיה טוב!

    #6343

    fog
    משתתף

    השיפודים יצאו ממש טעימים!

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.