טארטלט פיצוחים

Home פורומים מתכונים פרווה מנות אחרונות טארטלט פיצוחים

הדיון הזה מכיל 0 תגובות, ויש לו משתתף 1, והוא עודכן לאחרונה ע״י  gila לפני 3 שנים, 7 חודשים.

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #12111

    gila
    משתתף

    טארטלט פיצוחים
    למלית:
    100 גרם חמאה/מרגרינה
    1/3 כוס דחוסה סוכר חום כהה (80 גרם)
    1/3 כוס דבש (100 גרם)
    1/4 כוס שמנת מתוקה/ריצ׳ (60 מ"ל)
    300 גרם תערובת אגוזים קלויים
    בסיר מחממים חמאה/מרגרינה, סוכר חום ודבש תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס. מוסיפים שמנת מתוקה/ריצ׳, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. מערבבים פנימה 2 סוגי אגוזים.
    יוצקים את תערובת האגוזים על הקלתית ואופים 10-15 דקות, עד שהמלית מבעבעת.
    מצננים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר ומגישים בטמפרטורת החדר.
    בהצלחה

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.