כולן מחוברות???

Home פורומים לב אם כולן מחוברות???

הדיון הזה מכיל 5 תגובות, ויש לו 4 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  RacheliTa לפני 2 חודשים, 1 שבוע.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #25421

    titi
    משתתף

    יש למישהי מתכון מה אפשר לעשות עם אורז מיותר?

    #25431

    zoar05
    משתתף

    ניקי ב
    <h2 style="box-sizing: border-box; text-rendering: optimizeLegibility; font-weight: 400; text-transform: uppercase; font-size: 1.4em; line-height: 1.4em; margin-bottom: 0.375em; color: #820405; margin-top: 0px; font-family: alef, Arial, sans-serif;">ארוחת שאריות עוף עם אורז</h2>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px;">זוכרים את הקומבינות שלי ? הנה עוד אחת ארוחת שאריות של שאריות אורז, שאריות עוף קצת ירקות והכל מוקפץ לו בכיף במחבת אחת. אני אוהבת חיים קלים במטבח והכי אני אוהבת את הקומבינות. לפעמים אני מתבאסת שלא נשארו שאריות…</p>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px;">3 – 4 מנות</p>

    <h3 style="box-sizing: border-box; clear: both; text-rendering: optimizeLegibility; font-weight: 400; text-transform: uppercase; font-size: 1.125em; color: #820405; margin-top: 0px;">מרכיבים:</h3>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em;">2 – 3 כוסות עוף מבושל (כנפיים, שוקיים)<br style="box-sizing: border-box;" />2 כוסות אורז מבושל<br style="box-sizing: border-box;" />2 גזרים<br style="box-sizing: border-box;" />בצל<br style="box-sizing: border-box;" />2 שיני שום<br style="box-sizing: border-box;" />פלפל שחור גרוס<br style="box-sizing: border-box;" />מלח</p>

    <h3 class="prp" style="box-sizing: border-box; clear: both; text-rendering: optimizeLegibility; font-weight: 400; text-transform: uppercase; font-size: 1.125em; color: #820405; margin-top: 0px; font-family: alef, Arial, sans-serif;">הכנות:</h3>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px;">1. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן, לחתוך את הירקות קטן ולטגן כ 5 דקות על אש גבוה תוך כדי ערבוב.</p>

      <li style="box-sizing: border-box;">2. בינתיים לקצוץ את העוף לחתיכות קטנות ולהוסיף לירקות, לטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה.

    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px;">3. בסוף להוסיף את האורז לערבב טוב כדקה ולהוריד מהאש. לא תיבלתי כי כל דבר היה מתובל כדאי לטעום ולהחליט אם חסר תיבול</p>
     

    #25432

    zoar05
    משתתף

    ועוד אחד שלה

     
    <h2 style="box-sizing: border-box; text-rendering: optimizeLegibility; font-weight: 400; text-transform: uppercase; font-size: 1.4em; line-height: 1.4em; margin-bottom: 0.375em; color: #820405; margin-top: 0px; font-family: alef, Arial, sans-serif;">לביבות אורז ותפוחי אדמה</h2>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px;">לביבות אורז ותפוחי אדמה, לפעמים נשארות שאריות של אורז לבן וזה לא מספיק בשביל תוספת זה קצת מידי והרי לא זורקים אוכל אז מה עושים עם שאריות של אורז לבן ? אה זהו עושים לביבות מכניסים תירס גבינות ופתאום משום מקום יש לי ארוחת ערב וזה אפילו לא היה בכוונה.</p>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px;">17 לביבות</p>

    <h3 style="box-sizing: border-box; clear: both; text-rendering: optimizeLegibility; font-weight: 400; text-transform: uppercase; font-size: 1.125em; color: #820405; margin-top: 0px;">מרכיבים:</h3>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em;">כוס אורז מבושל<br style="box-sizing: border-box;" />1/3 כוס <strong style="box-sizing: border-box;">תירס<br style="box-sizing: border-box;" />חצי כוס פטרוזיליה קצוצה<br style="box-sizing: border-box;" />בצל קצוץ ומטוגן עד הזהבה<br style="box-sizing: border-box;" />תפוח אדמה מגורד<br style="box-sizing: border-box;" />3 ביצים<br style="box-sizing: border-box;" />3 כפות פירורי לחם<br style="box-sizing: border-box;" />50 ג' גבינה צהובה מגורדת<br style="box-sizing: border-box;" />50 ג' <strong style="box-sizing: border-box;">גבינת עיזים (כל גבינה קשה) מגורדת<br style="box-sizing: border-box;" />פלפל שחור גרוס<br style="box-sizing: border-box;" />מלח</p>

    <h3 class="prp" style="box-sizing: border-box; clear: both; text-rendering: optimizeLegibility; font-weight: 400; text-transform: uppercase; font-size: 1.125em; color: #820405; margin-top: 0px; font-family: alef, Arial, sans-serif;">הכנות:</h3>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px; text-align: right;">1. לערבב את כל המצרכים ליצור לביבות. במחבת חמה לטגן את הלביבות עד הזהבה יפה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.</p>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px;">2. להגיש עם סלט ירקות קצוץ <strong style="box-sizing: border-box;">וגבינה לבנה.</p>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px;"><strong style="box-sizing: border-box;">הערות:<br style="box-sizing: border-box;" />מצויין לשאריות אורז, אני לא ממליצה להכין אורז במיוחד כיוון שכמות <strong style="box-sizing: border-box;">האורז לא גדולה.</p>

    #25433

    zoar05
    משתתף

    ועוד

     
    <h2 style="box-sizing: border-box; text-rendering: optimizeLegibility; font-weight: 400; text-transform: uppercase; font-size: 1.4em; line-height: 1.4em; margin-bottom: 0.375em; color: #820405; margin-top: 0px; font-family: alef, Arial, sans-serif;">חזה עוף עם תפוחי אדמה</h2>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px;">מכירים את המשפט "לא זורקים אוכל ?" אני אומרת שאם אפשר לעשות משהו טעים משאריות אז למה לא ? קומבינה של קצת מזה וקצת מזה ויוצאת מזה ארוחת צהריים או לפחות תוספת טובה.</p>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px;">3 מנות</p>

    <h3 style="box-sizing: border-box; clear: both; text-rendering: optimizeLegibility; font-weight: 400; text-transform: uppercase; font-size: 1.125em; color: #820405; margin-top: 0px;">מרכיבים:</h3>
    <h2 style="box-sizing: border-box; text-rendering: optimizeLegibility; font-weight: 400; text-transform: uppercase; font-size: 1.4em; line-height: 1.4em; margin-bottom: 0.375em; color: #820405; margin-top: 0px;"></h2>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em;">200 ג' חזה עוף חתוך קטן</p>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em;">משרה:<br style="box-sizing: border-box;" />כפית פפריקה<br style="box-sizing: border-box;" />כפית א. מרק<br style="box-sizing: border-box;" />2 כפות שמן זית</p>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em;">3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות<br style="box-sizing: border-box;" />2 כוסות <strong style="box-sizing: border-box;">אורז מבושל עם אטריות</p>

    <h3 class="prp" style="box-sizing: border-box; clear: both; text-rendering: optimizeLegibility; font-weight: 400; text-transform: uppercase; font-size: 1.125em; color: #820405; margin-top: 0px; font-family: alef, Arial, sans-serif;">הכנות:</h3>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px;">1. להשרות את החזה כחצי שעה, לערבב מידי פעם.</p>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px;">2. בינתיים לחמם מחבת חמה שמן בכמות שתכסה את התחתית ולטגן את התפוחי האדמה לערבב מידי פעם שכל הקוביות יזהיבו מכל הכיוונים ולהוציא לנייר סופג.</p>
    <p style="box-sizing: border-box; word-break: break-word; margin: 0px 0px 1.5em; color: #323232; font-family: alef, Arial, sans-serif; font-size: 17.6px;">3. לאותה מחבת להוסיף את החזה ולטגן כשתיים שלוש דקות  תוך כדי ערבוב ולהוסיף את תפוחי האדמה והאורז לטגן כדקה תוך כדי ערבוב ולהגיש.</p>

    #25434

    vm
    משתתף
    #25436

    RacheliTa
    משתתף

    פלפל ממולא, מוסקה במלית אורז, יש גם פשטידות אורז שלא ניסיתי אבל אולי גם זה רעיון.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.