מתכון לשטרודל פרג

Home פורומים מתכונים פרווה עוגות ואפיה מתכון לשטרודל פרג

הדיון הזה מכיל 4 תגובות, ויש לו 3 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  טובי לוין לפני 2 שנים, 7 חודשים.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #13880

    michai
    משתתף

    שטרודל פרג נדיר כזה שלא תפסיקו להכין טעים בטירוף

    לבצק:
    4 כוסות קמח
    200 גרם מחמאה
    3/4 כוס סוכר
    1 כוס חלב סויה פושר
    25 גרם שמרית
    1 כפית סוכר
    1/2 גביע שמנת חמוצה פרווה
    קורט מלח
    3 חלמונים
    למלית פרג:
    150 גרם פרג טחון {רק טרי מחניות תבלינים}
    1/2 כוס סוכר
    חצי כוס חלב סויה
    4 כפות ריבה מכל סוג אני השתמשתי בשזיפים
    25 גרם מחמאה</span>

    אופן ההכנה:
    ללוש את כל חומרי הבצק שבכוס שמים חלב פושר כף סוכר ושמרית ,מאחדים את המצרכים לבצק אחיד ושמים כל הלילה במקרר .
    את הפרג מכינים בסיר קודם מחממים חלב וסוכר מוספים פרג ואז ריבה בסוף להוסיף חמאה ולתת למלית מנוחה כל הלילה במקרר.
    למחרת חותכים את הבצק ל 4 מקמחים פותחים מלבן מורחים בפרג מורחים ביצה טרופה ולתנור 180 מעלות עד להזהבה בסיום למרוח בסירופ של 1/2 כוס סוכר,3/4 כוס מים ומיץ מלימון שלם לבשל בסיר עד שיהיה דביק בהצלחה

    • הדיון הזה עודכן לפני 3 שנים, 3 חודשים ע״י michai.
    #18785

    טובי לוין
    משתתף

    michal היקרה, חיפשתי עוגה עם פרג, והעוגה נראית ממש טובה!

    אני רוצה לשאול אותך לגבי העוגה,

    • מה זה חצי גביע שמנת חמוצה פרוה? – האם הכוונה לקצפת צמחית אך ללא הקצפה?
    • האם אפשר להמיר חלב סויה במים?
    • <li style="text-align: right;">25 גרם שמרית כמה זה בשמרים יבשים?

    • האם כדאי לשים משפר אפיה בעוגה זו?

    אשמח למשוב, תודה רבה!

    #18793

    טובי לוין
    משתתף

    אני רואה שמיכלי לא עונה ובאמת חבל כי אני רוצה להכין את העוגה לשבת אז אולי אתן תוכלנה לענות לי? כי אני רוצה להכין את העוגה לשבת.

    תודה מראש!

    #18795

    hindylevi
    משתתף

    שלום לך,

    לא יודעת מה זה "שמנת חמוצה פרווה" זה נראה לי מתכון חלבי במקור שהמירו אותו לפרוה. למיטב ידיעתי כשממירים מתכון חלבי שמכיל שמנת חמוצה שמים במקום זה "מי סודה" את יכולה לנסות, לגבי להמיר חלב סויה במים, נראה לי שזה יכול לעשות את הבצק פחות טעים, אם כבר תחליפי למיץ תפוזים. לגבי השמרים, כף אחת של שמרים = 25 גרם, ולא נראה לי שיש צורך להוסיף משפר אפיה. בהצלחה רבה.

     

    #18797

    טובי לוין
    משתתף

    תודה רבה עזרת לי מאד!

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.