עוגת מוס קלה ומרשימה

Home פורומים מתכונים חלבי קינוחים עוגת מוס קלה ומרשימה

תגיות: 

הדיון הזה מכיל 4 תגובות, ויש לו 3 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  zila לפני 4 שנים, 3 חודשים.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #296

    zila
    משתתף

    עוגת מוס קלה ומרשימה
    עוגת מוס שוקולד וניל בציפוי שוקולד קליק צבעוני
    חומרים
    •100 גרם שוקולד מריר
    • 50 גרם חמאה
    • כוס וחצי פצפוצי אורז
    • 250 מל שמנת מתוקה
    • פודינג וניל
    • 1 סוכר וניל
    • 1 כוס חלב
    • 2 כפות סוכר
    •250 מל שמנת מתוקה
    • אבקת פודינג שוקולד
    • 1 סוכר וניל
    • 2 כפות סוכר
    • 1 כוס חלב

    לקישוט:
    •3 חבילות קליק מהדורה צבעונית/רגילה

    אופן ההכנה
    ממיסים את החמאה והשוקולד בכלי באן מארי עד שנוצר גנאש חלק
    מוסיפים את פצפוצי האורז ומשטחים בתבנית. מעבירים למקפיא
    מקציפים בקערת מיקסר את כל החומרים של קרם הוניל עד לקצפת יציבה.
    משטחים בתבנית ומקפיאים, בינתיים מכינים באותה הדרך את קצפת השוקולד, משטחים מעל קרם הוניל ומקפיאים כשעה
    מסדרים את הקליקים בצורה יפה על כל פני העוגה ומחזירים למקפיא לכמינימום 5 שעות לפני הגשה
    מומלץ לאכול כמו עוגת גלידה ישר מהמקפיא

    #308

    fog
    משתתף

    העוגה נראית ממש מגרה!
    רק החיסרון שלה הוא שהיא חלבית ולשבת היא לא מתאימה.
    אשמח לקבל מתכון למנה אחרונה טעימה לשבת.

    #414

    zila
    משתתף

    שכחתי להעלות את התמונה של העוגת מוס.
    הנה היא, בבקשה:

    Attachments:
    #438

    ayala
    משתתף

    אני חייבת לנסות את זה, זה נראה מרשים ומיוחד.
    רציתי לשאול, ההמלצה להגיש כמו עוגת גלידה, זה רק המלצה ובעצם, אחרי 5 שעות בהקפאה, אפשר להוציא ולשמור במקרר ?

    #440

    zila
    משתתף

    האמת, שאני הגשתי את זה ישר מההקפאה והיה כמעט צריך מסור בשביל לחתוך את זה…
    אני לא יודעת האם כדאי לשמור זאת במקרר אך מה שבטוח – כמה שעות לפני ההגשה מומלץ להעביר את העוגה למקרר.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.