עוגת קפה בשכבות

Home פורומים מתכונים פרווה עוגות ואפיה עוגת קפה בשכבות

הדיון הזה מכיל תגובה 1, ויש לו 2 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  aabb לפני 2 שנים, 10 חודשים.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #7463

    simcha
    משתתף

    לבסיס: (בצק פריך)
    3 כוסות קמח.
    3/4 אפיון
    11/2 מרגרינה (אני המרתי לחצי מרגרינה ו2/3 כוס שמן)
    2 חלמונים
    4 כפות מים
    1 כפית תמצית וניל
    1/2 כוס סוכר.
    לערבב היטב, לחלק את הבצק ל3/4 ו1/4.
    לרדד 3/4 מהבצק על נייר אפיה לגודל של תבנית תנור. להזהבה בלבד. (12 דקות)
    להניח בצד לקירור.
    לאפות את רבע הבצק הנותר ולפוררו.
    לטורט:
    4 ביצים מופרדות.
    להקציף:
    4 חלבונים + חלבון מהבסיס + 1 כוס סוכר.
    להנמיך מהירות ולהוסיף:
    החלמונים + 1/3 כוס שמן + 1 סוכר וניל + 2/3 כוס מים פושרים.
    ואז להוסיף:
    11/2 כפות קקאו (מנופה)
    11/2 כוסות קמח.
    1/2 אפיון.
    לאפות כרבע שעה 180 מעלות בתבנית תנור.
    הקרם:
    1 מרגרינה (אין מנוס)
    1 כוס סוכר
    2 ביצים
    1/4 כוס יין
    2 כפות קפה נמס
    4 כפות קקאו
    2 סוכר וניל.
    למיקסר – לרבע שעה!
    הרכבת העוגה:
    בסיס + 1/2 מהקרם + טורט (לטפטף עליו מעט יין) + 1/2 מהקרם + פירורים.

    #16890

    aabb
    משתתף

    איפה הקפה??????

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.