עוגת שוקולד פרווה רטובה ועסיסית

Home פורומים מתכונים פרווה עוגות ואפיה עוגת שוקולד פרווה רטובה ועסיסית

הדיון הזה מכיל 0 תגובות, ויש לו משתתף 1, והוא עודכן לאחרונה ע״י  esty לפני 3 שנים, 11 חודשים.

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #7897

    esty
    משתתף

    חומרים:

    2.5 כוסות קמח

    1.5 כוס סוכר

    2/3 כוס קקאו לא ממותק

    חצי כוס שוקולית

    1 אבקת אפיה

    1 כפית סודה לשתייה

    2 סוכר וניל

    3 ביצים טרופות

    1 כוס שמן

    2 כוסות מים

    כפית תמצית וניל (לא חובה)

    לגנאש פרווה:

    2 שוקולד מריר פרווה

    1 שמנת צמחית

    בקערה ראשונה נערבב את החומרים היבשים ( קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, סוכר וניל וסודה לשתייה)

    בקערה שנייה נטרוף את החומרים הרטובים (ביצים, שמן, מים ותמצית וניל)

    נשפוך את קערת הרטובים ליבשים תוך כדי ערבוב עד שהקמח נעלם ולא יותר.

    ניצוק את בלילת העוגה לתבנית 26 משומנת ונאפה בתנור חם על 160 מעלות כ-45 דקות.

    כשהעוגה מוכנה נכין את הגנאש ע"י חימום השמנת במיקרוגל כדקה ושבירת השוקולד לקוביות לתוך השמנת, נערבב היטב עד לבלילה חלקה וללא גושים.

    ניצוק את הגנאש על גבי העוגה באופן שווה, נעטר בקוקוס ובוטנים חצויים ונניח להתייצבות בטמפרטורת החדר או במקרר.

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.