פטיפור בטעם רוזמרי

Home פורומים מתכונים פרווה עוגות ואפיה פטיפור בטעם רוזמרי

הדיון הזה מכיל 20 תגובות, ויש לו 12 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  glikel לפני 2 שנים, 7 חודשים.

מוצגות 20 תגובות – 1 עד 20 (מתוך 21 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17256

    hb1978
    משתתף
    אחרי הפסקה חוזרים לשגרה.
    כמה קל, ככה טעים….
    הכנתי לבר מצווה 80 יחידות.
    החבאתי במקפיא.
    יום אחד נסעתי לסידורים מחוץ לעיר.
    חזרתי הביתה עייפה וגיליתי מקפיא פתוח…..מהר חיפשתי מה חסר…הלכו 20 יחידיות. עד היום אני לא יודעת מי אכל. לא שאלתי…

    השילוב של השוקולד וקרם הנוגט הם שנותנים לפטיפור הזה את טעם הרוזמרי. ממכר.

    אחרי כל הנאום הזה מגיע גם הדרכה, לא?
    אז קדימה:

    לפטיפור הזה נצטרך תבנית שקעים כלשהי. הצורה לא משנה. גודל השקעים צריך להיות לא גדול מדי אבל גם לא כזה של פרלינים, אם כי אפשרי אבל יהיה קשה יותר לצפות בשוקולד. הוראות בסוף ההדרכה.

    לתערובת:
    200 גרם שוקולד מריר
    2 כפות שמן
    2/3 כוס ריצ'
    150 גרם ביסקוויט טחון
    1 כוס קרם נוגט

    ממיסים יחד שוקולד, שמן וריצ' ואחרי שמתקבל קרם חלק מסירים מהאשד ומוסיפים 150 גרם ביסקוויט טחון ו-1 כוס קרם נוגט.
    מתקבלת עיסה נעימה אבל לא נוזלית.

    דוחסים לתוך כל שקע מהעיסה. מהדקים ומישרים את השפה העליונה.
    מקפיאים להתקשות מוחלטת.
    מחלצים מהשקעים.
    לציפוי 200 גרם שוקולד מריר
    2 כפות שמן
    2 כפות אבקת נוגטממיסים שוקולד, אבקת נוגט ושמן עד לקבלת קרם חלק.
    נועצים קיסם בפטיפור וטובלים בשוקולד. מנערים להגרת עודפי שוקולד.
    מניחים לייבוש.
    אם רוצים מפזרים קצת קרוקנט לקישוט.

    אם בכל זאת אין לכן תבנית בגודל מתאים ורק כזו של פרלינים- מלאו את השקעים בציפוי השוקולד. חכו 2 דקות ורוקנו מעל ניר אפיה. הקפיאו. ואחר כך מלאו בתערובת. כמעט עד הסוף. צקו מהציפוי לכיסוי. הקפיאו היטב. לפחות שעתיים. חלצו מהתבנית.

    הבטחתי קל, לא?
    קיבלתן.

    #17264

    yosefa
    משתתף

    תודה העני!

    כבר הרבה זמן לא העלאת לכאן מתכונים… חיכיתי לך.

    תחשוב טוב יהיה טוב!

    #17265

    fraidi
    משתתף

    תודה על המתכון.

    ויותר על התמונות- הן ממחישות מעולה את ההכנה והגודל הרצוי.

     

    תודה רבה

    #17274

    aabb
    משתתף

    שאלה לי אלייך יש לי מדור -טור של מתכון בירחון האם אוכל להשתמ'ש במתכון זה או אחר שלך וכן להשתמש בתמונות ואם זה מתכון שלך אציין שקבלתי אותו ממך
    תודה
    מחכה לתשובה

    #17275

    FRADI
    משתתף

    נראה מצוין

    תודה העני

    אנו רוצים משיח עכשיו

    #17289

    טובי לוין
    משתתף

    Aabb אם את כותבת במדור של מתכונים אז אולי תשתפי אותנו ?

    #17392

    בני ברקית
    משתתף

    תודה העני.

    מתכון נהדר!

    #17509

    hb1978
    משתתף

    שאלה לי אלייך יש לי מדור -טור של מתכון בירחון האם אוכל להשתמ'ש במתכון זה או אחר שלך וכן להשתמש בתמונות ואם זה מתכון שלך אציין שקבלתי אותו ממך תודה מחכה לתשובה

     

    בציון שמי, אין בעיה

    #17512

    TSIPI
    משתתף

    הי העני,

    העשרים היו חסרים בבר מצוה?

    לפי המתכונים שאת שולחת אני לא במיוחד דואגת למצב הבר שלך…

    בכל אופן שיהיה תמיד בשמחות בלב שמח והרבה נחת!!!

    ה' הוא האלוקים, אין עוד מלבדו!!

    #17517

    hindylevi
    משתתף

    הנה הם..

    תודה על המתכון המוצלח!

    #17598

    aabb
    משתתף

    אם אפשר ציון שמך

    #17605

    hb1978
    משתתף

    העני בקר

    #17606

    hb1978
    משתתף

    הי העני, העשרים היו חסרים בבר מצוה? לפי המתכונים שאת שולחת אני לא במיוחד דואגת למצב הבר שלך… בכל אופן שיהיה תמיד בשמחות בלב שמח והרבה נחת!!!

    הבר מצווה כבר היתה בסוף אב. הבר היה עשיר ומלא גם בלי ה-20. אל חשש. הנה טעימה קטנה

    #17615

    בני ברקית
    משתתף

    יפיפה העני!

    איזה כיף לבן שלך… ועוד יותר לאורחים שבאו לחגוג איתכם!

    #17626

    bp
    משתתף

    וואו!!! איך עושים את זה?? בטח השקעה של שבועות!!

    #17628

    fraidi
    משתתף

    העני,

    את הכל את הכנת?

    מדהים!

    את עושה גם סדנאות??

     

    #17633

    טובי לוין
    משתתף

    מדהים!!!!!!!!!!!

    #17636

    TSIPI
    משתתף

    מישהו העיז לאכול מזה?

    נראה לי לראותם בלבד

    העריכו את ההשקעה?

    ה' הוא האלוקים, אין עוד מלבדו!!

    #17643

    Rachelh
    משתתף

    התמונות נראות מקסים.

    יש לנו שמחה ורציתי לדעת כמה זמן מראש אפשר להתחיל להכין? יותר בכיוון של מוס בכוסות. וגם את המתכון לפטיפור שנתת. תודה!!!

    #18709

    aabb
    משתתף

    שאלה לי אלייך יש לי מדור -טור של מתכון בירחון האם אוכל להשתמ'ש במתכון זה או אחר שלך וכן להשתמש בתמונות ואם זה מתכון שלך אציין שקבלתי אותו ממך תודה מחכה לתשובה

    בציון שמי, אין בעיה

    האם אפשר מייל שלך?

מוצגות 20 תגובות – 1 עד 20 (מתוך 21 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.