פטיפור טחינה גולמית ושוקולד

Home פורומים מתכונים פרווה עוגות ואפיה פטיפור טחינה גולמית ושוקולד

תגיות: 

הדיון הזה מכיל 6 תגובות, ויש לו 5 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  hb1978 לפני 3 שנים, 4 חודשים.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #10693

    hb1978
    משתתף

    הפטיפור הזה לא כל כך מושחת מבחינת הרכיבים וגם מי ששוחרת בריאות יכולה להכין אותו ולפנק את הילדים מדי פעם.

    מה שאני אוהבת בפטיפור הזה הוא שהוא מכיל שלושה רכיבים בלבד [או ארבעה אם רוצים גם שכבת שוקולד שחור]

    6 עוגיות סנדויץ'– הקרם שלהן מעשיר את הטעם. מי שרוצה יכולה בהחלט להמיר לעוגיה אחרת. העוגיות של מן מקמח מלא עם הבלטת החיטים מאוד מתאימה וטעימה כאן.<200 גרם שוקולד לבן
    1/2 כוס טחינה גולמית

     

    אני בחרתי להשתמש בתבנית בובות. כל תבנית תתאים לפטיפור הזה.

    אם רוצים שכבת שוקולד חומה- ממיסים תחילה בסיר 150 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן.
    יוצקים לשקעים לגובה של כ-1/3 שקע

    מכניסים למקפיא להתקשות.

    בינתיים, טוחנים במעבד מזון את העוגיות, טחינה דקה ממש.
    ממיסים בסיר 200 גרם שוקולד לבן ו 1/2 כוס טחינה גולמית.
    כשהשוקולד והטחינה נמסים ומתקבל קרם חלק, מסירים מהאש ומוסיפים את העוגיות הטחונות

    יוצקים את התערובת לשקעים מעל השוקולד החום, ושוב מעבירים להקפאה.

    מחלצים אחרי הקפאה מוחלטת.

    קל, נכון? אז הפעם אין תירוצים….

    מכינים לבנים, לבנות ולאבא ואמא….[ראו תמונות]

     

    כרגיל- אפשר להעביר את המתכון, אבל כל הזכויות שמורות.

    • הדיון הזה עודכן לפני 3 שנים, 7 חודשים ע״י hb1978.
    #10705

    zila
    משתתף

    נראה משגע!

    איך הטעם של זה? מספיק טעים, כמו של פטיפור שוקולד?

    או מרגישים היטב את הטחינה?

    #10774

    hb1978
    משתתף

    מתקבל שוקולד עם טעם מהמם של חלבה. כל מי שטעם התלהב.

    #13085

    fog
    משתתף

    בזמנו שהעלאת את המתכון, שמרתי אותו לעת הצורך

    וכעת הכנתי אותו, יצא מדהים וטעים במיוחד!

    תודה הני.

    Attachments:
    #13088

    mb
    משתתף

    וואו נראה באמת מגרה ומשובח!!!!

    #13113

    sarah
    משתתף

    נראה מהמם!

    #13644

    hb1978
    משתתף

    מהמם!!!

    נראה ממש טוב!

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.