פטיפור שוקולד, נוגט ואגוזי לוז

Home פורומים מתכונים פרווה עוגות ואפיה פטיפור שוקולד, נוגט ואגוזי לוז

הדיון הזה מכיל 3 תגובות, ויש לו 3 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  hb1978 לפני 3 שנים, 4 חודשים.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #12680

    hb1978
    משתתף
    קל, מהיר הכנה וכמובן…טעים.
    כיף לתת במשלוחי מנות, עונג לקבל!
    רכיבים:
    לשכבה הראשונה:
    100 גרם שוקולד לבן
    2 כפות שמן
    2 כפות אבקת נוגט
    ממיסים בסיר על אש נמוכה עד שמתקבל קרם חלק.במתכון הזה בחרתי להשתמש בתבניות אלומיניום מיניאטוריות דמויות מנג'ט. להשיג בחנויות חד פעמי ומוצרי אפיה. אם אין לכם- אין בעיה כל תבנית סיליקון בעלת צורה עגולה או דמוית מנג'ט שהבסיס שלה ישר תתאים.

    מזלפים לתבנית שקעים מתאימה [בצורה מנג'ט] או כזו שהבסיס שלה ישר, עד לגובה של בערך 1/4-1/3.
    מעבירים למקפיא להתקשות.
    בינתיים מכינים שכבה שניה:
    50 גרם אגוזי לוז
    1 כף אבקת נוגט
    300 גרם שוקולד מריר
    2 כפות שמןטוחנים אגוזי לוז, אחרי בדיקה מתולעים, במעבד מזון.ממיסים בסיר שמן, שוקולד ואבקת נוגט. אחרי שמתקבל קרם אחיד וחלק מסירים מהאש ומוסיפים את האגוזים הטחונים.

    מוציאים את התבנית מההקפאה וממלאים את השקעים עד כמעט למעלה.

    נועצים אגוז לוז [אחרי בדיקה של חצי-חצי, מצמידים יחד ביד ונועצים בתוך השכבה הכהה כשהיא עוד רטובה.

    מקפיאים.

    אפשר לסיים בשלב זה או להמיס 30 גרם שוקולד לבן + כף שמן בשקית בתוך כלי עם מים רותחים ולקשט מלמעלה.

    אפשר להגיש בתוך התבניות או לחלץ מהן….

    הבטחתי שזה קל? נכון…..?

    אז יאללה- בלי תירוצים…
    לכו להכין וכמובן תשתפו אחר כך בתוצאות…

    את הנ.ב. הרגיל כבר מיותר לכתוב, הלא כן?

    #12689

    dini
    משתתף

    תודה הני!

    נתת לי רעיון מעולה למשלוח מנות.

    #12743

    nina
    משתתף

    תודה רבה!

    יצא לי להכין כבר כמה מהמתכונים שלך ומעולם לא התאכזבתי.

    תמיד הם מוכיחים את עצמם!

    #13646

    hb1978
    משתתף

    תודה רבה! יצא לי להכין כבר כמה מהמתכונים שלך ומעולם לא התאכזבתי. תמיד הם מוכיחים את עצמם!

     

    כיף לשמוע!!!

    תודה.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.