קייקפאפס תפוחים לשנה החדשה

Home פורומים מתכונים פרווה עוגות ואפיה קייקפאפס תפוחים לשנה החדשה

הדיון הזה מכיל 3 תגובות, ויש לו 4 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  debbi koren לפני 2 שנים, 11 חודשים.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #16603

    hb1978
    משתתף

    מכינים עיסת קייקפאפ בהירה + ליקר תפוזים, לא חובה.

    300 גרם פירורי עוגה בהירה

    ריצ' מהקרטון [לא מוקצף]

    ליקר תפוזים- מעט

    מפוררים את העוגה ומוסיפים קצת ריצ' ואת הליקר. מערבבים לקבלת עיסה שנוחה לכדרור.

     

    מכדררים. חורצים חריץ קטן התחתית. נועצים מקל ומקפיאים.

    בינתיים מכינים עלים:
    מרדדים טופי ירוק וחותכים בסכין צורת עלה. מעצבים עוד קצת ביד. חורצים חריצים קלים [לא עד הסוף] לאורך העלה ובצדדים לקבלת הדוגמא של העלה.

    אחרי שקפא טובלים בשוקולד לבן מומס עם צבע מאכל ירוק.

    300 גרם שוקולד לבן

    8 כפות שמן

    צבע מאכל ירוק

    ממיסים יחד בסיר קטן על האש הנמוכה ביותר עד להמסה מלאה.
    בעוד השוקולד רטוב נועצים בייגלה ליד המקל במרכז ומדביקים את העלה.

     

    שנה טובה ומתוקה!

    #16608

    fog
    משתתף

    משגע!!!!!!!!!!

    אני חייבת להכין זאת לראש השנה!

    נראה לא מסובך…

    כמה קייקפאפס יוצאים מהכמות הזו?

     

    #16613

    Or123
    משתתף

    העני, את פשוט מדהימה! איזה רעיונות מקוריים!

    דרך אגב יש לך את המתכון של עיסת הקאפקייקס?

    #16647

    debbi koren
    משתתף

    מהמם!!!!!

    תודה העני!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.