קינוח גליליות ממולאות מוס שוקולד

Home פורומים מתכונים פרווה מנות אחרונות קינוח גליליות ממולאות מוס שוקולד

הדיון הזה מכיל 12 תגובות, ויש לו 9 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  Dassitzko לפני 1 שבוע, 2 ימים.

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #8229

    aliza
    משתתף

     

    קינוח מושלם שכל אחת יכולה להכין.

    מנה אחרונה שמורכבת מגליליות עבות למילוי במילוי מוס שוקולד ובציפוי שוקולד לבן ואגוזים קצוצים.

    בסוף מתקבלים סוג של ארטיקים מהממים.

     

    מצרכים למתכון

    חבילת גליליות עבות למילוי עם שכבה דקה של שוקולד.

     

    למוס שוקולד

    200 גרם שוקולד מריר

    1/4 כוס מים (60 מ"ל)

    1/2 כוס סוכר (100 גרם)

    1 מיכל שמנת מתוקה פרווה (250 מ"ל)

    1 כפית אבקת קפה נמס

     

    לציפוי

    300 גרם שוקולד לבן פרווה

    250 מ"ל שמנת מתוקה פרווה

    60 גרם מחמאה

    שברי אגוזים לטעמכם האישי

     

    הוראות הכנה

    נכין את המילוי בבן מארי נמיס קוביות שוקולד מריר, נוסיף מים וסוכר ונמיס לתערובת חלקה ללא גושים.

    במיקסר נקציף יחדיו שמנת מתוקה וקפה על לקבלת קצפה רכה.

    נאחד את תערובת השוקולד עם הקצפת בעדינות ובהדרגה ונעביר את התערובת שנתקבלה לשקית זילוף ללא צנתר.

    נזלף את המוס לתוך הגליליות, נתקע במרכז מקל ארטיק (לא חובה) ונעביר למקפיא למשך שעתיים.

    נצפה את הגליליות:

    על אש בינונית נחמם שמנת וחמאה עד לקבלת בועות קטנות, נבחש את השמנת מידי פעם כדי להימנע מרתיחה. כשהשמנת חמה נוריד את הסיר מהאש.

    נשבור את השוקולד הלבן לתוך השמנת החמה ונוסיף גם שברי אגוזים. בעזרת מטרפה נערבב במהירות עד לקבלת גנאש שוקולד לבן סמיך ואחיד. הערבוב לוקח מספר דקות, לא להתייאש.

    את הגליליות שבמקפיא נוציא, נטבול כל גלילית בשוקולד הלבן עד לציפוי ונחזיר למקרר ל-4 שעות.

    מ-ע-ד-ן

    תתכונני להרבה מאוד מחמאות.

     

     

    • הדיון הזה עודכן לפני 2 שנים, 8 חודשים ע״י aliza.
    #8234

    ziry
    משתתף

    חייבת לנסות!

    חבל שלא פרסמת כל הקיץ…

    #8253

    ziry
    משתתף

    עליזה,

    מה הכמות שיוצאת? כמה גליליות?

    #8363

    aliza
    משתתף

    השתמשתי בחב' אחת.

    ממליצה לך מאוד.

    אשמח אם תחזרי לספר איך יצא

    #8376

    ziry
    משתתף

    צילה,

    זה יצא מעדן – בדיוק, אבל בדיוק כמו שכתבת….

    התמונה ששלחת זה מה שיצא לך? או שלקחת אותה מאנשהו?!

    איזה שוקולד לבן שמת בציפוי? כי השוקולד אצלי לא יצא מאד לבן, הוא היה קצת שקוף, קצת לבן

    אבל הטעם….. טעם של עוד!!!!!

    תודה, בזכותך היה לנו משהו טעים לשבת.

    #9286

    dini
    משתתף

    עליזה, תודה על המרשם
    יצא מעולה, כולם בקשו עוד אבל….
    באמת מוצלח מאד!
    אני אוהבת מנות אחרונות יפות וטעימות,
    אם יהיה לך עוד מרשמים שתפי אותנו בבקשה.

    Attachments:
    #9389

    yuti
    משתתף

    נראה מגרה ביותר.

    צריכה לנסות…

     

    #9391

    ziry
    משתתף

    אני עשיתי את המעדן הזה

    וזה יצא מדהים

    רק היתה לי בעיה קטנטנה

    השוקולד הלבן צריך להיות שוקולד משובח ולא הפשוט של צמקאו.

    יש לו קצת טעם לוואי.

    #23566

    mirib
    משתתף

    שבוע טוב!

    נראה מעולה!!!

    אני רוצה להכין כ60 מנות, השאלה הכמויות שבמתכון לחבילה של כמה גליליות מדובר?

    תודה רבה

    #25473

    yosefa
    משתתף

    רעון משגע!

    מאמצת…

    תחשוב טוב יהיה טוב!

    #25476

    SC123
    משתתף

    ממש נראה טעים… ננסה בעז"ה להכין לשבת,עליזה תודה על השיתוף!!😉 

    #25496

    טובי לוין
    משתתף

    נראה יצירה מושלמת!!! וטעימה!!!!

     

    #25508

    Dassitzko
    משתתף

    נראה טעים ומרשים… אני מקווה שתהיה לי הזדמנות להכין בקרוב …

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.