קעריות שוקולד לבן במילוי חמאת בוטנים וקרם חמאת בוטנים

Home פורומים מתכונים פרווה עוגות ואפיה קעריות שוקולד לבן במילוי חמאת בוטנים וקרם חמאת בוטנים

הדיון הזה מכיל 2 תגובות, ויש לו 2 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  hb1978 לפני 3 שנים, 4 חודשים.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #12612

    hb1978
    משתתף

    פטיפור טעים, קל להכנה ומרשים ביותר

     

    רכיבים:
    שקית שוקולד צ'יפס לבן מסוג משובח [300 גרם]
    3 כפות שמן
    3/4 כוס חמאת בוטנים
    ריצ' קטן
    מעט קרוקנט בוטנים- אופציונלי

    תבנית שקעים דמוי מנג'טים

     

    ממסיסים בסיר את השוקולד צ'יפס הלבן עם שמן. מערבבים כל הזמן שלא יישרף.

    ממלאים את השקעים ומשהים מספר דקות. אפשר להקפיא ל-2 דקות.

    מרוקנים מעל ניר אפיה. מתקבלים שקעים מצופים בשוקולד בתחתית ובדפנות.
    את השוקולד שרוקנו מחזירים לסיר.

    מקפיאים את התבניות עם השקעים אחרי שרוקנו.

    בסיר ממיסים שוב את השוקולד הלבן, הפעם יחד עם החמאת בוטנים. מערבבים עד שמתקבל קרם חלק.
    מחכים מעט שהשוקולד לא יהיה רותח.

    מחלצים את קעריות השוקולד מהתבנית. הופכים את התבנית על ניר אפיה ולוחצים בעדינות על תחתית השקע. הקערה אמורה לצאת בקלות. אם הקערה לא יוצאת בקלות- מחזירים למקפיא לעוד קצת.

    מסדרים את הקעריות על מגש. מלאים בקרם השוקולד והחמאת בוטנים עד לגובה 2/3. את שארית החמאת בוטנים והשוקולד משאירים בינתיים בסיר.
    מקפיאים קצת.

    מקציפים ריצ'. אחרי שמתקבל קצף קשה מוסיפים את שארית השוקולד והחמאת בוטנים. מקציפים עוד קצת. אם השוקולד עם החמאת בוטנים שבסיר כבר התקשה קצת- ממיסים שוב.

    מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל לשכבת השוקולד והחמאת בוטנים באופן שימלא את שארית השקע ועוד.

    אפשר לקשט בקרוקנט.

     

    כרגיל- המתכון פרי פיתוח שלי- ניתן להעביר אבל רק בציון שם המקור…

    #12825

    esty
    משתתף

    עושה רושם מיוחד

    לא אוהבים אצלי חמאת בוטנים.האם אפשר להחליף את זה במשהו אחר?

    #13645

    hb1978
    משתתף

    לא ראיתי את ההודעה הזו עד עכשיו. בטח עכשיו בערב פסח כבר לא רלוונטי. אבל בכל זאת אענה, שתוכלי להכין אחרי החג. אפשר ממרח חלבה או מלית נוגט

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.