רולדת שוקולד

Home פורומים מתכונים פרווה עוגות ואפיה רולדת שוקולד

הדיון הזה מכיל 0 תגובות, ויש לו משתתף 1, והוא עודכן לאחרונה ע״י  FRADI לפני 2 שנים, 9 חודשים.

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17433

    FRADI
    משתתף

    רולדת שוקולד
    מצרכים'

    5 ביצים
    4 כפות סוכר
    4 כפות שמן
    3/4 כוס קמח
    3 כפות אינסטנט פודינג וניל
    2 כפות קקאו

    מצרכים לקרם ולקישוט

    ריבת תות
    500 מל קצפת פרווה (ניתן גם בכמות דומה של שמנת מתוקה חלבי)
    4 כפות אינסטנט פודינג וניל
    כפית סוכר
    4כפות חלב(לחלבי)

    מצרכים לציפוי גנאש
    150 גרם שוקולד מריר
    שליש כוס קצפת פרווה או שמנת מתוקה

    אופן הכנה
    1 מרפדים את תבנית התנור הגדולה בנייר אפייה ולשמן את הנייר
    2 הכנת הרולדה: מפרידים ביצים, מקציפים חלבונים עם ארבע כפות סוכר עד לקצף תפוח. מורידים מהירות מיקסר. מוסיפים חלמונים ושמן.
    3 בקערית מערבבים קמח, פודינג וקקאו. מוסיפים לאט לאט לתוך הקציפה תוך כדי שהמיקסר עובד על מהירות נמוכה,
    4 יוצקים את הבלילה לתבנית התנור. מיישרים ואופים בחום של 180מעלות למשך כ-12 דקות. מניחים על הרולדה מגבת מטבח ומגלגלים לרולדה בעוד הרולדה חמה עד שתתקרר היטב,
    5 הכנת הקרם וקישוט: מוציאים מהקצפת שליש כוס לגנאש. את השאר יוצקים לקערת המיקסר ומקציפים עם הסוכר והפודינג לחלבי להוסיף החלב.
    6 מוציאים את המגבת. מגלגלים שוב לרוךדה ללא קרם וחוצים באמצע לשניים. את הראשון פותחים ומורחים שכבה דקה של ריבה שדוללה מעט במים חמים. בחצי השני מורחים שוקולד , מעל קצפת ומגלגלים,
    7 הכנת הגנאש: מחממים במיקרו שמנת אוקצפת פרווה . לתוכם מכניסים קוביות שוקולד ומכניס לעוד שנייה למיקרו מערבבים, מורחים על הרולדות וכניסים למקפיא שיתייצב, בסיום- מקשטים לפי הטעם

    אנו רוצים משיח עכשיו

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תגובות סגורות.